Afbeelding

Suitable opent winkel in Nuenen

Algemeen

Op 5 september 2022 werd de zeventiende winkel van Suitable Herenmode geopend. Deze bevindt zich in het pand waar eerder Crooijmans Mannenmode zat. Met de overname zet Suitable de bijna honderdjarige nalatenschap van het familiebedrijf voort. Het winkelend publiek kan aan de Parkstraat 9B kennismaken met het Suitable merk en andere topmerken.

Modebewuste mannen konden voorheen terecht op de webshop of uitwijken naar een van de vestigingen in Breda, Oisterwijk of Den Bosch. Met de overname van Crooijmans wil Suitable meer mensen in de regio persoonlijk bedienen. Volgens oprichter en eigenaar Raoul van Dun zijn de vertrouwde klanten meer dan welkom: “Nuenen is onze tweede winkel met een dorps karakter. We zijn dus goed bekend met de unieke sfeer en dynamiek van het dorpsleven. We wensen Wim en Anique een heerlijk en welverdiend pensioen toe.”

Klantbeleving op maat

In de nieuwe winkel kunnen Nuenenaren terecht voor een uitgebreid assortiment aan kleding van hoge kwaliteit dat past bij elke gelegenheid. Toch blijft persoonlijke service de allerhoogste prioriteit. Door de webshop en fysieke winkels zoveel mogelijk met elkaar te verweven, wordt elke behoefte opgevangen. Zo kunnen klanten in de winkel ook terecht om hun online bestelling op te halen of deze gratis te retourneren. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan kunnen klanten via een digitale informatiezuil alsnog een online bestelling plaatsen. Uiteraard staat het ervaren personeel altijd klaar om stijladvies te geven of om mee te denken. Op de website is informatie over de Suitable winkel in Nuenen te vinden.