Theaterkoor Sincère uit Son en Breugel.
Theaterkoor Sincère uit Son en Breugel. Peter Brouwer

Nieuwbouw Dommelhuis Son maakt zich op voor opening

Algemeen

Wie een beetje op de hoogte is van de reputatie van Theaterkoor Sincère uit Son en Breugel weet dat zij als het even kan, present zijn bij mooie lokale en regionale evenementen. Zo ook bij het openingsweekend van de tot dorpshuis verbouwde Sint-Petrusbandenkerk in Son, dit keer onder de titel: ‘Van Oud naar Nieuw!’

SON - Vanaf vrijdag 8 juli bruist het daar, het hele weekend wordt Son en omgeving uitgenodigd aanwezig te zijn bij de openingsactiviteiten van Het Dommelhuis. Dat begint allemaal met de vrijdagavond waarvoor Theaterkoor Sincère een aantal van hun sfeervolle en swingende songs ten gehore brengt op het splinternieuwe podium van het Vestzaktheater dat vanaf dan dus gevestigd is in deze verbouwde kerk. Na enkele jaren staan de zangers en zangeressen van Sincère weer te trappelen om voor publiek te zingen.

Vrolijke noot

Er valt nog meer te beleven. Tonproater Wichard de Benis uit Best zal zeker ook een vrolijke noot brengen met zijn jarenlange ervaring in een goede buut. Vervolgens laat de band van Angelo Smulders (tevens dirigent van Sincère): West Coast Experience, van zich horen. Al met al een zeer gevarieerde avond, zo is de vooruitblik. 

“Salsa-duo Aitor en Milena van Latin Touch Dance Acadamy uit Best gaat ervoor zorgen dat we allemaal soepel in de heupen worden die avond. Als jij hierna nog lekker wilt blijven hangen in dit geweldige ‘nieuwe oude pand’ dan kunnen de beentjes van de vloer met de band Crazy Cadillac, die de foyer laat swingen”, zo licht de organisatie toe.

Het openingsweekeinde van het nieuwe dorpshuis in Son en Breugel biedt een mooie gelegenheid om te zien hoe mooi dit gemeenschapshuis is geworden en ook om te kijken welke faciliteiten er allemaal in zijn opgenomen. 

Voor wie erbij wil zijn: er zijn gratis kaarten beschikbaar. Te bestellen op: 

dommelhuis.info


Kom jij meezingen?

Ben jij een enthousiaste amateurzanger in de regio rondom Son en Breugel en lijkt het je leuk in de toekomst met koor Sincère op te treden? . “Er mogen altijd wel vlotte mannen bij die ook energie willen steken in de voorbereidingen thuis. De repetities zijn op donderdagavond bij Café-Restaurant De Zwaan in Son”, zo laat het koor weten.

theaterkoorsincere.nl

Meezingen?

Van de redactie

Sincère staat te trappelen om weer voor publiek te zingen