Foto van een eerder gehouden drukbezocht Vacaturecafé. FOTO: Peter Blees..
Foto van een eerder gehouden drukbezocht Vacaturecafé. FOTO: Peter Blees..

Vacaturecafé Eindhoven: direct op gesprek!

Algemeen

Zo’n 40 werkgevers uit de hele regio Zuidoost-Brabant bieden donderdag 19 mei meer dan 300 verschillende vacatures aan tijdens het Vacaturecafé van MKB Eindhoven. 

EINDHOVEN - MKB Eindhoven organiseert al tien jaar de succesvolle Vacaturecafés. De formule -laagdrempelige inloop, direct contact- heeft al heel wat matches tussen bedrijven en werkzoekenden opgeleverd, zo is de ervaring. 

“Je kunt ook een afspraak maken als je cv niet helemaal past op de vacaturetekst”, geeft directeur Eveline Meister van MKB Eindhoven aan. “Uit persoonlijke gesprekken tussen werkgevers en werkzoekenden komen toch vaak succesvolle matches voor, ook als de kandidaat niet aan alle eisen voldoet. Mensen kunnen vaak veel meer dan ze in cv of sollicitatiebrief aangeven en dat komt in een gesprek vaak wel naar boven.”

Ook deze keer bieden diverse organisaties (gratis) activiteiten aan die kunnen helpen bij het vinden van werk. Het Vacaturecafé duurt van 09.00 tot 12.00 uur en wordt gehouden op het Ergon Plein, Rooijakkersstraat 3 in Eindhoven. Er is vrij toegang voor werkzoekenden. Tip: neem een recente cv mee. Voor meer informatie en een overzicht van vacatures:

www.mkbwerkt.nl