De FeelGood Market kent een ongedwongen sfeer.
De FeelGood Market kent een ongedwongen sfeer.

Heerlijk relaxen op Strijp S

Algemeen

Onder het motto: ‘Everything to make you FeelGood, maakt de FeelGood Market Eindhoven er op 15 mei weer een fijn feestje van met een markt vol duurzame, verantwoorde, unieke, handgemaakte en inspirerende producten, activiteiten en fijne live-muziek. Mooi meegenomen: de markt is gratis te bezoeken.

EINDHOVEN - De markt biedt uitkomst aan iedereen die bewust  inkopen wil doen, op zoek is naar mooie, aparte producten en wel houdt van een feestje, met goede (live) muziek, een lekker hapje en een drankje. Een dagje uit voor het hele gezin want ook voor kinderen is er van alles te doen.

En omdat FeelGood voor ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen, met daarbij vintage en streekproducten. Bezoekers kunnen zich vermaken met workshops en entertainment. Zo zij or onder andere proeverijen, kunnen kinderen gitaarles nemen, kan er worden gebouwd met bamboe, en zijn er volop stand waar iets lekkers kan worden gekocht. Ook kunnen bezoekers genieten van live- muziek, dans-acts en verrast worden door het theater. Op zondag 15 mei is onder andere een optreden te zien van Hein Augustijn & Brabo Mundo Een zonnige, akoestische mix van pop, folk en wereldmuziek, gezongen in het Brabants. Verder geeft acte de présence  de veelbelovende jonge hiphop funkyjazz band uit Groningen, glijdende teksten, funky tunes en opzwepende saxsolo’s!

Niet te missen is het terras, een sfeervolle hang-out plek om lekker onderuit te zakken met een drankje en een hapje. 

De FeelGood Market is te vinden op en rond het Ketelhuisplein in Strijp S, Eindhoven, en is te bezoeken van 12.00 tot 18.00 uur.

feelgoodmarket.nl