Logo grooteindhoven.nl


Tijdens Kiosk Alive in de Wim van Doornekiosk staan volgend weekend artiesten als Rowwen Hèze, Gers Pardoel en Ali B.
Tijdens Kiosk Alive in de Wim van Doornekiosk staan volgend weekend artiesten als Rowwen Hèze, Gers Pardoel en Ali B. (Foto: Kiosk Alive)

Win kaarten voor Kiosk Alive

EINDHOVEN - Zaterdag 9 september vindt in het Eindhovens Stadswandelpark voor de tweede keer Kiosk Alive! plaats. Tijdens dit unieke, avondvullend 'outdoor huiskamerconcert' betreden diverse grote artiesten het podium van de Wim van Doornekiosk voor een spetterend optreden. Daarbij worden zij live begeleid door het New Amsterdam Orchestra.
Onder de lezers van het Groot Eindhoven worden gratis tickets voor dit geweldige unieke concert verloot.

Na het grote succes van de eerste editie - met onder andere The Golden Earring en de Edwin Eversband - is het de organisatie wederom gelukt een mooie line-up samen te stellen. Naast het fenomenale New Amsterdam Orchestra komen ook René Froger, Rowwen Hèze, Alain Clark, Ali B, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé en Do naar Eindhoven voor een onvergetelijke avond.
Kiosk Alive! staat voor een ongedwongen, gezellige, muzikale avond met vrienden of familie.

Zo maak je kans

Dit 'concert at the park' mag je niet missen. Wij hebben de laatste kaarten weten te bemachtigen en verloten deze onder onze trouwe lezers. Wil jij kans maken op deze gewilde kaarten? Ga dan vóór 4 september naar de Facebook pagina van Kiosk Alive (@kioskalive) en like de pagina. Ga daarna naar het evenement op die pagina en laat weten dat je geïnteresseerd bent. Alleen dan maak je een grote kans om zaterdag 9 september samen met je partner, beste vriend of vriendin, broer of zus aanwezig te zijn. De winnaars van de actie worden op 4 september via Facebook bekend gemaakt.

Alle informatie over het concert vind je op:

www.kioskalive.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox