Blijdschap alom na de fraaie zege op Jong FC Utrecht. FOTO: Johan Manders.
Blijdschap alom na de fraaie zege op Jong FC Utrecht. FOTO: Johan Manders. Johan Manders

FC Eindhoven naar Den Bosch

Algemeen

De ploeg van trainer Rob Penders heeft afgelopen vrijdag de eerst overwinning van 2022 geboekt. FC Eindhoven was tegenstander Jong FC Utrecht in de tweede helft te slim af en won met 4-0. Aanstaande vrijdag reizen de Blauw-Witten af naar stadion De Vliert om het op te nemen tegen FC Den Bosch..

De wedstrijd tegen de beloften uit de Domstad was in de eerste helft nog in evenwicht. Pas na de thee kwam de FCE op stoom en begonnen de doelpunten te vallen. Een prima begin van het nieuwe jaar voor de blauw-witten.
Vrijdagavond speelt FCE uit tegen FC Den Bosch. De Bosschenaren beleven tot nu toe een wisselvallig seizoen. Van de afgelopen vijf duels werd er geen één wedstrijd gewonnen. Enkel tegen Jong AZ wist Den Bosch een puntje te pakken, nadat het de overwinning op het einde van de wedstrijd uit handen gaf.
De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en FC Eindhoven eindigde in een 1-0 overwinning voor de Blauw-Witten. In het Jan Louwers Stadion scoorde Joey Sleegers op wonderschone wijze de enige goal van de wedstrijd. Door deze overwinning zijn de cijfers tussen de twee club nog dichter bij elkaar komen te liggen. Van de afgelopen 100 duels won FCE er 36, verloor het 37 keer en werden de punten 27 keer verdeeld.

fc-eindhoven.nl

FC EINDHOVEN

Afbeelding