Nieuwe cornamaatregelen voor wie op bezoek wil in get Máxima Medisch Centrum.
Nieuwe cornamaatregelen voor wie op bezoek wil in get Máxima Medisch Centrum.

MMC komt met QR-code

Algemeen

Wie het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven wil bezoeker heeft daar vanaf deze week een speciale QR-code voor nodig. De bezoeker heeft hiervoor het patiëntnummer nodig. Deze staat op het polsbandje van de patiënt. Met de juiste QR-code is de bezoeker van harte welkom om, tijdens het bezoekuur, op bezoek te komen op de verpleegafdeling. Deze QR-code blijft geldig over de gehele periode dat de patiënt is opgenomen, en kan dus na ieder gezoek opnieuw gebruikt worden.

REGIO - De bezoeker laat de QR-code zien bij de ingang van ons ziekenhuis, zodat deze gescand kan worden door een medewerker. Dit kan zowel digitaal via de mobiele telefoon, of geprint. Deze QR-code blijft geldig over de gehele periode dat de patiënt is opgenomen, en kan dus na ieder gezoek opnieuw gebruikt worden.Momenteel mag een patiënt op de verpleegafdeling één bezoeker per dag ontvangen. Per dag kan deze QR-code dus één keer gescand worden in het ziekenhuis. Het blijft dus belangrijk om onderling goed af te stemmen wie er wanneer op bezoek komt om te voorkomen dat er meerdere bezoekers op dezelfde dag komen, zo laat het MMC weten.

“Op deze manier krijgen we zicht op het aantal bezoekers dat tijdens het bezoekuur in het ziekenhuis aanwezig is.” Het gaat hier om een speciale QR-code van het ziekenhuis en niet om de landelijke CoronaCheck-App.

mmc.nl/speciale-qr-code

Corona-nieuws

Afbeelding