Logo grooteindhoven.nl


Foto: Pixabay

Lekker ontevreden in het Parktheater

Eindhoven - Jij zeikt, mierenneukt, muggenzift, piept, emmert, zeurt en zemelt net zo graag als ieder ander. Geef maar toe. Terwijl we eigenlijk vinden dat het niet mag, dat klagen. Maar waarom eigenlijk niet? Als niemand 'méér verlangt dan wat er is' (de woordenboekdefinitie van ontevredenheid) is het vuur al geblust voor het is ontstoken.

Watershed organiseert op 29 augustus om 20.00 uur een literaire theateravond over het taboe op ontevredenheid in het Parktheater, Philipszaal in Eindhoven. Met multitalent Arjen Lubach, schrijvers Erik Jan Harmens, Hans Bogaert, Lotte Lentes, Selin Kusçu, Buddy Wakefield en singer songwriter David O'Dowda. Schrijfster en columnist Elfie Tromp leidt dit therapeutisch feest van het onvermogen, een avond vol performances, interviews en live muziek.

Dit live programma is een onderdeel van Camp Cushy, het vijfdaagse literaire zomerkamp van Watershed eind augustus in Eindhoven, waarmee we talentvolle schrijvers helpen zichzelf te ontwikkelen. Tickets kosten 19,50 euro via www.parktheater.nl/programma/6674

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox