Logo grooteindhoven.nl


Foto: Feelgood Market

FeelGood Market laat zomer nog even duren

EINDHOVEN - Kom je ook de vakantie afronden op de FeelGood Market? Met volop vakantie-vibes, unieke handgemaakte producten, wereldse hapjes uit eigen keuken, inspirerende activiteiten en live muziek. Dit keer is de markt op de vierde zondag van de maand, namelijk 27 augustus, zodat iedereen weer terug is van vakantie.
De FeelGood Market zet zich in voor duurzaamheid en Fairtrade. Zo zijn de meeste producten handgemaakt, door degene die ze aanbiedt of eerlijk verkregen. Ook wordt er gewerkt met gerecyclede, biologische en streekproducten.
Tijdens deze editie zijn er de volgende workshops en entertainment: super bellen blazen, Feng Shui, Energetische healing, Zen Meditatie, Tai Chi, voedingsadvies, diverse proeverijen, demonstraties, schminken door Flow Free, kinder knutsel plein, Bouwen met bamboe, gitaarles, springkussen en relaxen

Daarnaast is er live muziek van Maybe June en Kiki Mettler. De eerste band brengt dansbare popmuziek met een vleugje funk en soul. Maybe June is geen standaard coverband maar speelt juist die nummers van een artiest die niét in de Top 40 te vinden zijn. Kiki Mettler is een singer songwriter. Met haar zachte innemende stem neemt ze je nog even mee op reis.

De FeelGood Market wordt gehouden op het Ketelhuisplein op Strijp S in Eindhoven en duurt van 12.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis. Meer info: www.feelgoodmarket.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox