Agnes van Dijk exposeert met modekunst bij VDLART.
Agnes van Dijk exposeert met modekunst bij VDLART.

Expo van Agnes van Dijk bij VDLART

Algemeen

Bij VDLART is een expositie te zien met werk van Agnes van Dijk, een modekunstenares voor wie niets onmogelijk is.

EINDHOVEN - De natuur vormt voor de in Geldrop geboren Van Dijk een vanzelfsprekende inspiratiebron met opvallende en vaak ronduit spectaculaire mode-creaties. Een jurk van mosselschelpen. Een creatie van pauwenveren. Een top van koeienmaagleer. In de wereld van modekunstenaar Agnes van Dijk wordt veel aan de verbeelding overgelaten. 

De werken van de kunstenares zijn vaak opvallende en vaak ronduit spectaculaire modecreaties, zo is haar handelsmerk. Haar draagbare kunstwerken weerspiegelen haar grote belangstelling voor kunst, cultuur, entertainment, natuur en duurzaamheid.

Eén van haar ontwerpen, sinaasappelschil, wordt momenteel tentoongesteld in Barcelona. Ook was haar werk dit jaar te zien tijdens de Dutch Design Week te Eindhoven en de Fashion Tech Week New York.

Eigen stijl

In de Galerie van VDLART, van het kunstenaarsduo Daniëlle Verschuren en Jan van de Loo, toont dit duo werk van hun hand in een geheel eigen stijl: New Classic Art. Dit samenwerkingsverband bestaat al 3,5 jaar waarvan het laatste jaar zij nu actief zijn met de galerie VDL Art, Heuvelgalerie 117, Eindhoven.

www.vdlart.com