Logo grooteindhoven.nl


Foto: FC Eindhoven

Blauw-Wit Nieuws: Seizoensopener tegen Telstar

EINDHOVEN - Vrijdag 18 augustus wordt het seizoen afgetrapt in het Jan Louwers stadion. Om 20.00 uur is Telstar de eerste tegenstander van de Blauw-Witten. Telstar sloot het vorige seizoen af op een 16e plek en kende met alleen maar overwinningen een goede voorbereiding op seizoen 2017/2018.
De seizoensopener tegen Telstar is de eerste competitiewedstrijd voor nieuwe hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen. Eindhoven begon de voorbereiding voortvarend met een klinkende overwinning bij SV Valkenswaard en speelde vervolgens tegen Willem II gelijk. Na een verliespartij tegen Eredivisionist Roda JC versloeg FC Eindhoven drie maal een Belgische club, Eendracht Aalst, ASV Geel en Lommel SK. De laatste twee wedstrijden van de voorbereiding gingen verloren tegen respectievelijk VV UNA en Al-Ahli FC uit Dubai.
De selectie onderging in de zomer een flinke transformatie. Zo vertrokken onder andere Dario van den Buijs (Heracles Almelo) en Jinty Caenepeel (Excelsior) naar de Eredivisie. Naast een nieuwe hoofdtrainer werd FC Eindhoven versterkt met Alessio Carlone (FC Den Bosch), Dennis van Vaerenbergh, Jellert van Landschoot en Thomas Hooyberghs (allen Club Brugge), Branco van den Boomen (SC Heerenveen), Hervé Matthys (KVC Westerlo) en Tarik Kada (Heracles Almelo). Vanuit de jeugdopleiding zijn Joran Vermeulen en Jarno Janssen doorgeschoven.
Kaarten voor de wedstrijd via: www.FC-Eindhoven.nl/tickets

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox