Afbeelding

De Topvrouw en Topman volgens FRITS

Algemeen

EINDHOVEN - Hoogleraar Elphi Nelissen van de TU/e en algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV zijn door FRITS gekozen tot topvrouw en topman van 2016. De Eindhovense stadsglossy maakte de uitverkiezing vrijdagavond 2 december bekend tijdens een drukbezochte feestavond in Van der Valk Hotel Eindhoven.

De publicatie van de Top 50 regionale topvrouwen en topmannen is inmiddels traditie en een jaarlijks hoogtepunt in het bestaan van het tweemaandelijkse magazine.

“De FRITS Top 50 is in de zeven jaar van zijn bestaan uitgegroeid tot een begrip in de regio waar anderen rekening mee houden. De lijsten winnen elk jaar aan gezag en autoriteit. De buitenwereld hecht waarde aan deze FRITS”, constateert uitgever en hoofdredacteur Hans Matheeuwsen. Volgens hem is de grootste uitdaging voor het blad om elke keer opnieuw de mensen in beeld te brengen die er toe doen in deze regio.

De plekken twee en drie bij de ‘meest invloedrijke’ topvrouwen worden ingenomen door respectievelijk Brainport-directeur Imke Carsouw en adviseur Irene van Rijsewijk, tevens initiatiefnemer en trainer van de Eindhoven Academy. PSV-coach Phillip Cocu staat bij de mannen op twee, gevolgd door de Eindhovense projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder Toon de Koning.