null
null (Foto: null)

Rock 'n Roll meeting op Wilhelminaplein

EINDHOVEN - Op zaterdag 22 juli zal het Wilhelminaplein weer omgetoverd worden in een Rock 'n Roll feest. Bij een Rock 'n Roll Meeting staat niet alleen de muziek centraal, er is ook volop ruimte voor lifestyle. Er is dan ook een markt waar kleding, sieraden, LP's, DVD's en CD's te verkrijgen zijn. Ook is er weer een schitterende 60'er jaren auto- en motorshow. Een meeting waar Rock 'n Roll liefhebbers uit binnen- en buitenland elkaar weer ontmoeten.

Vanaf 14.00 uur is er tevens live muziek op het podium. Onder meer The Gas House Gorillas uit Amerika, Mary Ann & The Tri Stones uit Estland en Country Cooking uit België en Frankrijk staan op de planken. Daarnaast zijn er optredens van Junior Marvell & The Hi Tombs van eigen bodem en van het Engelse eiland Rockin'em en Johnny & The Roccos. In café Wilhelmina speelt tijdens de pauze de Belgische band The Rattleshake Combo.

De middag brengt een gevarieerd en een uniek internationaal programma. DJ Gestel is aanwezig om de sfeer tijdens de pauzes op het plein er goed in te houden. De entree is gratis. De Rock 'n Roll meeting begint zaterdag 22 juli rond 14.00 uur en duurt tot na middernacht. Mocht het weer tegen werken dan zijn er bij warm weer tenten ter bescherming tegen de zon, en bij regen. Kijk voor meer informatie op:

www.rockenrollmeeting eindhoven.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden