De Foute Kersttruien Party vindt 26 december plaats in de Effenaar.
De Foute Kersttruien Party vindt 26 december plaats in de Effenaar. Foto: Dwight Simon

Win kaarten voor goed fout feestje

Algemeen

Een gebreide trui met grote Eland, echte 3D kerstballen of een lichtsnoer door je outfit. Niets is te gek tijdens De Foute Kersttruien Party.

EINDHOVEN - Op 2e kerstdag is dit hét feest om eens lekker gek te doen in de Effenaar! De voorpret begint uiteraard al bij het uitkiezen van je kleding; een foute kersttrui is niet verplicht maar zeker wel zo leuk. ‘Hoe gekker hoe beter’, weet de organisatie te melden. Onder andere zanger Kafke, Zanger Bas en dj’s Dansado & de Feestneger, dj Jantje & It all started in the nineties zorgen voor de muzikale omlijsting. Verwacht optredens die net een stapje verder gaan dan je al van deze artiesten gewend bent. Tel hierbij de foute kerst-deco op en niets staat een topavond nog in de weg. Kaarten voor de avond, 26 december, zijn zowel online als via de dagkassa van de Effenaar verkrijgbaar voor slechts 12,50 euro.

Groot Eindhoven zou Groot Eindhoven niet zijn als we geen kaarten weg zouden geven: 10 x 2 tickets in totaal. Mail voor donderdag 20 december je naam en achternaam naar grooteindhovenwin@hotmail.com en win die kaarten!