Innovatieve spelletjes, experimenten met techniek of lekker knutselen met een moderne twist: het kan allemaal het Tech & Play Kid Festival.
Innovatieve spelletjes, experimenten met techniek of lekker knutselen met een moderne twist: het kan allemaal het Tech & Play Kid Festival.

Experimenteren, samenwerken en leren

Algemeen

Noteer het alvast in je agenda: het Tech & Play Kid Festival komt er weer aan. Vrijdag 28 december beleef je in het Beursgebouw weer al het leuke dat de toekomst te bieden heeft. Innovatieve spelletjes, experimenten met techniek of lekker knutselen met een moderne twist. Maak het mee!

EINDHOVEN - Het Tech & Play Kids festival staat al voor het derde jaar op rij garant voor een dag vol technische innovaties waar je kunt experimenteren, samenwerken en leren. Maar vooral plezier hebben! De Bibliotheek Eindhoven zorgt samen met vele partners voor een gevarieerd programma dat leuk is voor jong en oud. Wat kan je allemaal doen?
- Maak een lichtgevende robot;
- Leer programmeren;
- Speel FIFA 19 of Just Dance;
- Maak glibberig slijm;
- Kom high tech sporten;
- Bouw een hut van bamboe.

Het festival is op vrijdag 28 december in het Beursgebouw Eindhoven. Om lange rijen bij de ingang tegen te gaan kies je bij het reserveren voor het ochtend- of middagblok. Kies je voor de ochtend, dan mag je tussen 10.00 uur en 12.00 uur het Beursgebouw in. Kies je voor de middag, dan mag je tussen 12.30 en 16.00 naar binnen. Met elk ticket mag je tot 17.00 blijven. Voor kinderen van 0-2 jaar is de toegang gratis, overige tickets 2 euro.