Afbeelding

Lampegatse Kiekjesmaker 2019

Algemeen

Voor de 4e keer zal de verkiezing van de Lampegats Carnavaleske Kiekjesmaker worden georganiseerd. Je kunt meedoen door je allerleukste, mooiste, gekste carnavalsfoto in te sturen voor de verkiezing van de Lampegats Carnavalekse Kiekjesmaker 2019! Of je de foto hebt gemaakt met een dure camera of met je GSM, dat maakt allemaal niets uit.

EINDHOVEN - De winnaar wacht een schitterend prijzenpakket. Naast het ontvangen van eeuwige roem mag de winnaar samen met een aantal gezinsleden mee op de carnavalswagen tijdens de Lampegat optocht. Dit is voor iedereen een zeer unieke kans om carnaval in Lampegat op een geheel andere wijze op de digitale (of gevoelige) plaat vast te leggen. Als kers op de taart wordt de winnaar ‘s avonds in onze residentie Kaffee de Groot in het zonnetje gezet en mag hij of zij de schitterende wisseltrofee in ontvangst nemen.

Stuur de foto uiterlijk 11 januari 2019 naar psvcarnaval@outlook.com en wie weet mag jij de felbegeerde wisselbeker in ontvangst nemen. De winnaar mag daarnaast ook genieten van een bijzonder uitzicht vanaf de carnavalswagen van PSV Carnaval tijdens de Lampegatseoptocht.