Logo grooteindhoven.nl


Oprichters van de stichting: Kristy van der Heijden, Marloes van Rooij  en Marjolein Schröder.
Oprichters van de stichting: Kristy van der Heijden, Marloes van Rooij en Marjolein Schröder. (Foto: Leuk je te ontmoeten)

Ontmoetingsfestival voor mensen met een beperking

EINDHOVEN - Op zondag 18 juni organiseert Stichting 'Leuk je te Ontmoeten' een zomers festival voor mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme of anderen redenen die het maken van contact bemoeilijken. Het Ontmoetingsfestival geeft juist deze doelgroep de kans om op een gezellige en veilige manier contact te leggen met elkaar.

Al meer dan drie jaar zetten oprichters Marloes van Rooij, Kristy van der Heijden en Marjolein Schröder van stichting zich samen met een team van vrijwilligers in, om mensen te ondersteunen bij het vergroten van hun sociaal netwerk tijdens ontmoetingsavonden. Met de organisatie van een eigen festival op locatie van de Eigen Wijs Stadsboerderij krijgt de doelgroep nu ook de kans om uitgaan te ervaren.

Marloes van Rooij: "Binnen Eindhoven en omstreken zijn er al vele festivals in de buitenlucht. Voor 'onze doelgroep' is hier nog weinig in te vinden wat aansluit bij hun wensen/behoeften."

Het Ontmoetingsfestival vindt plaats op zondag 18 juni tussen 14.00 en 20.00 uur op de Eigen Wijs Stadsboerderij aan de Oude Vensedijk 5 in Eindhoven. Er wordt van alles ingezet om het festival tot een succes te maken: (ontmoetings)activiteiten, foodkraampjes, live muziek en DJ's.

De toegang tot het festival is gratis. Aanmelden vooraf via de website is verplicht. Dit is nodig om een intieme en veilige setting te kunnen bieden aan de bezoekers. Meer info: www.leukjeteontmoeten.com

reageer als eerste
Meer berichten