Logo grooteindhoven.nl


SamenLoop voor Hoop in Best: 10 en 11 juni

Best - Liefst 45 teams met honderden wandelaars staan bijna in de startblokken voor de vierde editie van de SamenLoop voor Hoop in Best. Dat is een 24-uurs wandelestafette waarvan de opbrengst voor KWF Kankerbestrijding is. De route loopt rond het gemeentehuis in het centrum van Best. Op zaterdag 10 juni om 16.00 uur lopen de eregasten de eerste ronde na een bijzondere openingsceremonie. Nieuw is dit jaar een reusachtig LED-scherm naast het podium met live-beelden van het evenement.

Op de website van de SamenLoop voor Hoop (www.samenloopvoorhoop.nl/best) is inmiddels het programma gepubliceerd. Zang, muziek en dans voeren de boventoon op drie podia. Op het grote podium staan bekende toppers als Jamcat, Back on Trax, Groove Foundation, Challenge, Foolish Games en B-Soul. Ook de twee kleinere podia bieden plaats aan muzikaal talent en danstalent. De teams verzorgen vanuit hun stands tal van activiteiten en uiteraard wordt ook voor eten en drinken gezorgd. Zo is de kiosk op het Raadhuisplein omgetoverd tot Frans koffiecafé.

Bij de openingsceremonie zaterdagmiddag 15.30 uur voert burgemeester Anton van Aert (ambassadeur van de SamenLoop) het woord. Ook treedt dan een groot SamenLoop-koor op. De sfeervolle kaarsenceremonie is zaterdag om 23.00 uur. Zondag 11 juni om 15.45 uur is de afsluitingsceremonie en wordt de opbrengst bekendgemaakt.

reageer als eerste
Meer berichten