Django Wagner (tweede van links) op de foto met medewerkers van Tennisvereniging Wettenseind.
Django Wagner (tweede van links) op de foto met medewerkers van Tennisvereniging Wettenseind.

Django Wagner steunt ‘locals’

Algemeen

Voor veel verenigingen is het de laatste jaren steeds moeilijker om vrijwilligers te werven. Bij Tennisvereniging Wettenseind is dat niet anders. Gelukkig kwam er op 9 december hulp uit onverwachte hoek. TVW was ontdekt door AVROTROS en Django Wagner is een van de ‘sterren met een missie’ die de vereniging een ochtend kwam helpen.

NUENEN - Django ‘Kali’ Wagner wist zelf alleen dat hij een maatschappelijke activiteit ging doen, maar meer niet. Dat werd duidelijk gemaakt toen hij arriveerde op het park van TVW. Samen met radio-dj Emilie Sleven stak hij de handen uit de mouwen. Aangezien de tennisbanen essentieel zijn voor de vereniging, mochten zij onze parkbeheerder Sander helpen bij het baanonderhoud. Dat was een taak die ze allebei met veel plezier uitvoerden.

“Als vereniging zijn we blij verrast dat we ontdekt zijn door AVROTROS”, liet voorzitter Karin Joosten weten. “Django heeft zelfs aangegeven dat we hem mogen benaderen om een keer te komen zingen bij TVW. Dat zou natuurlijk helemaal top zijn”, besluit ze.