Logo grooteindhoven.nl


Passend bij de relaxte sfeer van Foodstock is uiteraard de muziek. Er is ruimte voor tal van muzikanten, singer/songwriters en bandjes.
Passend bij de relaxte sfeer van Foodstock is uiteraard de muziek. Er is ruimte voor tal van muzikanten, singer/songwriters en bandjes.

Puur genieten, tijd voor Foodstock

Voor het derde jaar op rij vormt het TU-terrein in Eindhoven het decor voor Foodstock, hét festival waarbij eten, drinken en muziek op perfecte wijze gecombineerd worden. Proeven bij een van de velen creatieve foodtrucks, relaxen in het gras of een dansje wagen, het kan allemaal.

Eindhoven - Dat Foodstock een succes is blijkt uit de vele aanmeldingen. Binnen één dag werd het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. Het aanbod varieert van Hollandse kost tot pikant Mexicaans en van verfrissende toetjes tot Oosters genot. Om het proeven bij meerdere foodtrucks zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de bezoeker, worden naast de normale porties tevens wat kleinere hapjes aangeboden.
Passend bij de relaxte sfeer van Foodstock is uiteraard de muziek; singer-songwriters, bands en ook de liefhebbers van onder andere (deep)house komen aan hun trekken, de line-up is zeer divers.
Foodstock richt zich op iedereen, van jong tot oud. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten.

Er zijn op het TU/e Terrein meer dan voldoende parkeerplaatsen. Bezoekers kunnen het terrein oprijden via de ingang aan de John F. Kennedylaan of via de ingang aan de Insulindelaan. Dit is wel betaald parkeren met een maximaal dagtarief van 7,50 euro. Op het TU/e terrein zijn voldoende mogelijkheden om fietsen weg te zetten. Onder het Auditorium gebouw is een fietskelder die gratis toegankelijk is. Daarnaast zijn er nabij het KvK-kantoor diverse fietsenstallingen geplaatst.

Openingstijden

Foodstock is op donderdag 25 mei geopend van 14.00-22.00 uur; vrijdag 26 mei van 14.00 tot 00.00 uur; zaterdag 27 mei van 14.00 tot 00.00 uur en zondag 28 mei van 12.00 tot 22.00 uur.
Foodstock is gratis toegankelijk. Meer informatie: www.festival-foodstock.nl

reageer als eerste
Meer berichten