Afbeelding

Donatie: voor meer dan 10.000 euro aan cadeaus

Algemeen

De afgelopen weken zijn Leo Club 040 en Lions Club Den Elzent druk geweest met het inzamelen van geld en cadeaus voor de voedselbank Eindhoven. Samen hebben de twee clubs ervoor gezorgd dat meer dan 500 Eindhovense kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest hebben gehad.

EINDHOVEN - Bij het ophalen van de voedselpakketten kregen de ouders afgelopen week cadeaus mee die zij aan hun kinderen voor sinterklaas konden geven. Er waren cadeaus voor verschillende leeftijdscategorieën. De jongere kinderen kregen speelgoed en de oudere kinderen cadeaubonnen waarmee zij zelf iets moois kunnen uitkiezen.

De Leo’s hebben geld opgehaald door het organiseren van een pubquiz. Het oorspronkelijke plan was het organiseren van een quiz in een Eindhovense kroeg. Door de verscherpte maatregelen was dit helaas niet mogelijk en werd het een online quiz. Zo konden mensen uit het hele land makkelijk deelnemen. In totaal waren er ruim 150 deelnemers. Het was voor iedereen een gezellige avond waarmee ook nog eens een goed doel werd gesteund.

Hardlopen
Lions Club Den Elzent heeft zichzelf letterlijk in het zweet gewerkt. Gezamenlijk hebben ze besloten om op een sportieve manier geld in te zamelen. Dit deden ze door gesponsorde activiteiten te organiseren. Zo gingen er leden hardlopen of juist fietsen en dit allemaal voor cadeaus voor de kinderen van de voedselbank Eindhoven.

In totaal kon er voor meer dan €10.000,- aan cadeaus worden gedoneerd aan de voedselbank Eindhoven. Beide clubs kijken terug op een geslaagde samenwerking met een mooi resultaat. Voor volgend jaar willen zij de lat nog hoger leggen. Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Meld je dan aan via de website.