<p>Bj&ouml;rn van der Doelen heeft diverse Brabantse muzikanten opgetrommeld voor de voorstelling Helden van het Zuiden: op 9 en 10 september te zien in het Parktheater.</p>

Björn van der Doelen heeft diverse Brabantse muzikanten opgetrommeld voor de voorstelling Helden van het Zuiden: op 9 en 10 september te zien in het Parktheater.

Brabantse muzikanten eren grote of kleine held

EINDHOVEN - De Brabantse muzikanten Frank Lammers, Anneke van Giersbergen en Alissa May eren, onder leiding van Björn van der Doelen, hun muzikale helden tijdens de voorstelling Helden van het Zuiden. Die is op donderdag 9 en vrijdag 10 september te zien in het Parktheater.

Waar zijn we zonder onze helden? Iedereen heeft wel een grote of kleine held. En we eren ze maar wat graag. ‘Helden van het Zuiden’ is een splinternieuwe muzikale voorstelling waarin bekende Brabantse muzikanten hun muzikale helden eren.

Intieme muzikale avond

Een intieme avond met muziek, gesprekken en verhalen. Onder leiding van Van der Doelen en zijn band ‘De Huursoldaten’ geven Lammers, Van Giersbergen en May hun vertolking van hun favoriete nummers. In de setting van een repetitiehok ploffen ze naast Björn neer op de bank. Ze delen hun persoonlijke verhalen achter de nummers, hun fascinatie voor hun helden, laten een stukje horen op een krakende pick-up en spelen de liedjes op een manier die bij ze past.

Helden van het Zuiden is een productie van Parktheater Eindhoven, Theaterbureau de Mannen en Björn van der Doelen. Kaarten à 26,50 euro zijn verkrijgbaar via parktheater.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden