<p>Stemmen kan online, via de volgende website: <a data-fr-linked="true" href="//www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje">www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje</a>.. Stemmen kan tot en met 31 oktober.</p>

Stemmen kan online, via de volgende website: www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje.. Stemmen kan tot en met 31 oktober.

Genomineerden ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’

BRABANT - Twaalf uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2022’. Een vakjury heeft de top 12 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen tot en met 31 oktober hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via Verkiezing Leukste uitje van Nederland. De winnaars worden begin volgend jaar bekend gemaakt.

De top 12 in willekeurge volgorde: ZooParc Overloon, Museum Klok & Peel, preHistorisch Dorp, Museum Jan Cunen, Doloris Meta Maze, Dierenrijk, Oertijdmuseum Boxtel, De Voltage, Active Esports Arena Eindhoven, Oorlogsmuseum Overloon, Attractiepark DippieDoe en BillyBird Park Hemelrijk. Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. De Efteling is genomineerd namens provincie Noord-Brabant.

Criteria

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten. De verkiezing wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Stem hier.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden