<p>V.l.n.r.: Pascal Maas (hoofd jeugdopleiding), G&uuml;nther Peeters (Algemeen Directeur van de BVO), John Veraart (secretaris FC Eindhoven AV) en Anil Badloe (algemeen directeur futsal).<br><br><br></p>

V.l.n.r.: Pascal Maas (hoofd jeugdopleiding), Günther Peeters (Algemeen Directeur van de BVO), John Veraart (secretaris FC Eindhoven AV) en Anil Badloe (algemeen directeur futsal).


‘Kracht van samen is wat ons FC Eindhovenaren bindt’

EINDHOVEN - Bij FC Eindhoven zetten ze hun Blauw-Witte passie voor alle facetten van het voetbal in om te verbinden en kansen tot ontwikkeling te bieden op sportief, maatschappelijk en zakelijk vlak in regio Eindhoven. Om deze overtuiging kracht bij te zetten en de komende jaren verder uit te bouwen hebben de Blauw-Witte entiteiten (BVO, AV, Vrouwen, Futsal en Academy) een intentieverklaring ondertekend.

FC Eindhoven brengt als club alle facetten van het voetbal samen. De club zet de Eindhovense mentaliteit om te pionieren, creatief te zijn en onze trots en passie in, om speler, staflid, supporter, sponsor, medewerker uit te dagen altijd vooruit te willen gaan. “Dat doen we onder andere door spelers op te leiden van onze homeground: regio Eindhoven. Spelers stromen door van AV naar BVO, van Futsal naar veld en vice versa. Wij ontwikkelen FC Eindhovenaren, binnen en buiten het stadion, op en naast het veld, in de zaal, op de tribune en/of op zakelijk gebied. De kracht van samen is wat ons FC Eindhovenaren bindt”, weet een woordvoerder van de club.

Doel is om onderling (nog) nauwer samen te werken om meer slagkracht te creëren in de regio. De intentieverklaring werd ondertekend om de samenwerking te bekrachtigen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden