<p>Dress for Success helpt mannen en vrouwen bij het vinden van de juiste outfit voor een sollicitatiegesprek.&nbsp;</p>

Dress for Success helpt mannen en vrouwen bij het vinden van de juiste outfit voor een sollicitatiegesprek. 

(Foto: Dress for Success)

Hulp voor de kleine beurs bij sollicitatie

EINDHOVEN - Wat moet ik aan naar een sollicitatiegesprek? Altijd al een moeilijke vraag maar nu een extra uitdaging voor iedereen die nu weer op sollicitatiegesprek kan. Dat heerlijke huispak kan natuurlijk niet en omdat de extra ‘corona-kilo’s’ er nog niet af zijn, zit dat mooie jasje toch net te strak.

Dress for Success adviseert werkzoekenden uit Eindhoven en omgeving al 12,5 jaar over persoonlijke presentatie en voorziet hen gratis van een complete set passende kleding. Kleding waarmee je de beste versie van jezelf kunt laten zien en een goede eerste indruk kunt maken bij je potentiele werkgever.

De afgelopen maanden gaven de adviseurs van Dress for Success via online sessies tips en workshops over de eerste indruk bij (online) sollicitaties. Inmiddels kunnen klanten weer ontvangen worden in de ‘winkel’ aan de Marconilaan 28 in Eindhoven. Iedere klant komt op afspraak en krijgt een anderhalf uur durende ‘personal shopping’ ervaring. Na een kleur- en figuuranalyse kan er uitgebreid gepast worden om de juiste outfit te vinden. De collectie van Dress for Success bevat zowel dames- als herenkleding.  Alle kleding is gedoneerd door bedrijven en particulieren.

Maatwerk

Iedere sessie met een klant is maatwerk. Het gaat erom dat de kleding representatief is, je je er goed in voelt en je zelfvertrouwen geeft. Loop je nooit op hakken of in een jurk dan doe je dat bij je sollicitatiegesprek ook niet. Maar je moet wel kunnen zie dat iemand aandacht aan zijn of haar uiterlijk heeft besteed, zijn best heeft gedaan. 

Voor wie

Iedereen met een uitkering of minimum inkomen die op zoek is naar (beter) werk, vrijwilligerswerk, stageplaats of start als zzp-er is welkom bij Dress for Success. Een afspraak kan telefonisch via: 06 - 31 32 89 44 of via de website. Kleedsessies zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.

www.dressforsuccess.nl/eindhoven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden