<p>De thema-minibieb aan de Aquariuslaan 3 in Eindhoven.</p>

De thema-minibieb aan de Aquariuslaan 3 in Eindhoven.

(Foto: Ellen Jeurissen)

Thema minibieb opent komende zondag

Eindhoven - Ellen Jeurissen opent zondag 11 juli een thema-minibieb op de hoek Aquariuslaan 3 en de Luytelaer in Eindhoven.

De minibieb bevat ongeveer 30 boeken die iedereen mag komen lenen of ruilen voor een ander (recent) boek dat te maken heeft met positieve gezondheid. Het is dus geen normale minibieb met romans, deze thema minibieb heeft boeken over de 6 dimensies van positieve gezondheid. Het zijn serieuze, grappige en/of emotionele boeken voor mensen die willen werken aan hun eigen veerkracht (zowel mentaal als fysiek) en kracht putten uit de ervaring van anderen. Een duwtje in de rug, reflectie, bezinning, humor, wie kan dat af en toe niet eens gebruiken?

De spelregels

1. Als er plek is in het kastje mag je er een boek bij zetten maar alsjeblieft geen dozen met boeken zomaar voor de deur zetten. 

2. Alle boeken zijn door de beheerster nieuw of tweedehands gekocht en een paar zijn gedoneerd door vrienden. De collectie is met liefde samengesteld en ik hoop dat jij er ook zo mee omgaat;

3. Alle boeken zitten in een plastic zakje. Dat heeft 2 redenen: boeken houden niet van vocht en om te voorkomen dat mensen op de openbare weg gaan staan bladeren. Neem het boek gewoon mee naar huis, blader en/of lees het thuis en zet het terug als het uit is.

4. Vragen? Boek doneren? Mail naar: 

feelgoodminibieb@ziggo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden