<p>The greatest showman is te zien op vrijdag 16 juli.</p>

The greatest showman is te zien op vrijdag 16 juli.

(Foto: )

Buitenfilms bij Natlab

Eindhoven - Komende zomer houdt Natlab mensen toch nog steeds het liefste buiten de deur: de buitenfilms zijn weer gestart.

In juli kunnen filmofielen elke vrijdag en zaterdag genieten op het binnenplein. In augustus zakt de zon al wat vroeger achter de daken en zijn er films van woensdag t/m zaterdag. Het programma is te vinden op www.natlab.nl/buitenfilm (er zullen nog extra films toegevoegd worden aan de agenda).

Op woensdagen zie je films van jong (regionaal) talent onder de noemer: Natlab x BROET: Stunning shorts and fresh faces. Op donderdagen kunnen de kinderen mee om te kijken naar films die geweldig zijn voor jong en oud waaronder de Lion King.

Vrijdag is muziekfilmdag. Het programma swingt van Tina Turner naar Mamma Mia naar Sound of Metal en van Zappa naar Jazz on a Summers Day. Ook The Beatles en Queen komen langs.

Op zaterdag toont Natlab de favoriete films van afgelopen tijd. In alle soorten en maten. Van Hustlers (met Jennifer Lopez) tot aan het chaotische, absurdistische maar geweldige Mandibules.

Dat alles uiteraard op anderhalve meter afstand van elkaar. Daarom moeten kaarten ook vooraf online gekocht worden en is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, maar meer dan genoeg om met z’n allen geweldige avonden van te maken. 

www.natlab.nl/buitenfilm

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden