<p>Ruud van Acquoij &nbsp;en Goof Koene bij de volgepakte fiets van de laatste.&nbsp;</p>

Ruud van Acquoij  en Goof Koene bij de volgepakte fiets van de laatste. 

(Foto: )

Pelgrimstocht op de fiets voor scouting Rooseveldt

Eindhoven - Goof Koene uit Eindhoven is zaterdag 3 juli gestart aan zijn fietstocht van zo’n 2.580 kilometer. Met zijn volgepakte fietst hij via de bekende Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella in Spanje en hoopt daar over 2 maanden te arriveren.

Het doel van de tocht is natuurlijk Santiago de Compostella te bereiken en onderweg mooie avonturen te beleven, maar vooral ook om scoutingvereniging ‘President F.D. Roosevelt’ in Eindhoven financieel te ondersteunen. Deze scoutingvereniging is speciaal voor jongeren met een lichamelijke beperking. Hierdoor worden er extra eisen gesteld aan bijvoorbeeld de inrichting van het scouting gebouw. 

Het geld dat Goof bij elkaar fietst wordt besteed aan de vernieuwing van de inrichting van de woonruimte die daar hard aan toe is.

Tijdens zijn fietstocht gaat Goof Koene bloggen en vloggen zodat iedereen zijn reis voor de scoutinggroep Roosevelt kan meebeleven. Het blog en vlog zijn te vinden op:

www.polarsteps.com/GoofKoene2/4018967-santiago-de-compostella?s=84B67FD5-743F-47F0-ADD5-08DA2BD66705

Doneren kan via:

https://www.gofundme.com/f/help-jongeren-scoutingvereniging-Roosevelt?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden