<p>Meld je vooraf aan via www.connectingeindhoven.nl, dan ontvang je info hoe je je mee kunt doen aan de workshop(s) van jouw keuze. Je kiest zelf hoeveel workshop(s) je wil volgen.</p>

Meld je vooraf aan via www.connectingeindhoven.nl, dan ontvang je info hoe je je mee kunt doen aan de workshop(s) van jouw keuze. Je kiest zelf hoeveel workshop(s) je wil volgen.

Nieuwsgierig naar de ander in Eindhoven?

EINDHOVEN -  In een stad als Eindhoven, met een diversiteit van ruim 230.000  mensen, is het een grote uitdaging om te praten met elkaar in plaats van over elkaar. 

Een groep bevlogen mensen van de Stichting Ik Wil hebben daarom op vrijdag 28 mei, zaterdag 29 mei en zondag 30 mei van 10.00 uur tot 22.30 uur via Zoom een gratis online weekend georganiseerd om te praten en leren in meer dan twintig workshops hoe jij tegen ongelijkheid, vooroordelen, discriminatie en racisme aankijkt. 

Met verbindende communicatie als tool zijn er die drie dagen lang allerlei workshops in vijf talen (Nederlands, Engels, Spaans, Turks en Arabisch) hoe jij bondgenoot kan zijn om van Eindhoven een mooiere en veiligere stad te maken met eerlijke kansen voor iedereen. Vrijdag 28 mei draait om empathie en ontmoeten. Onder andere in de workshop ‘Ruimte maken voor andere ervaringen’. “We leren hoe we kunnen horen wat er in iemand leeft zonder direct te oordelen”, vertelt Tineke Foole van Stichting Ik Wil.

Praten over kleur

Ze gaat verder: “Zaterdag 29 mei gaan we ongelijkheid aankijken. Bijvoorbeeld in de workshop ‘Praten over kleur? Ja graag!’” Zondag 30 mei heeft als thema sociale verandering. Dan gaat het vooral over wat eenieder van ons kan doen en de impact die we zelf kunnen hebben. 

Meld je vooraf aan via www.connectingeindhoven.nl, dan ontvang je info hoe je je mee kunt doen aan de workshop(s) van jouw keuze. Je kiest zelf hoeveel workshop(s) je wil volgen.

Meer op: https://www.facebook.com/connectingeindhoven

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden