<p>Eigenaar Jan Romp van Krav maga, Peter Engels van Eindhoven Sport, voorzitter Henri van Limpt van Eindhoven Atletiek, Hugo Gunneman van Gunneman Sport en voorzitter Pieter Jansen van HC Oranje-Rood.<br><br></p>

Eigenaar Jan Romp van Krav maga, Peter Engels van Eindhoven Sport, voorzitter Henri van Limpt van Eindhoven Atletiek, Hugo Gunneman van Gunneman Sport en voorzitter Pieter Jansen van HC Oranje-Rood.

EindjeSporten-sokken leveren sportclubs €2700 op

EINDHOVEN - De eerste 574 paar verkochte sokken voor de goede doelen-actie EindjeSporten hebben sportverenigingen en -clubs al 2.700 euro opgeleverd. De bestellingen zijn zaterdag opgehaald door de 17 Eindhovense sportclubs die meedoen.

EindjeSporten is een spontaan vrijwilligers-initiatief van enkele Eindhovense sporters, dat is omarmd door Gunneman Sport, Eindhoven Sport, EHV365 en HC Oranje-Rood. Zij willen hiermee de verenigingen een hart onder de riem steken in deze lastige corona-tijd en sporters een positieve VIBE meegeven. Het idee achter EindjeSporten is simpel: na aftrek van de fabricagekosten gaat de volledige opbrengst van de verkochte sokken naar de club.

De verenigingen moeten in ruil voor deelname een maatschappelijke tegenprestatie leveren. Bij Oranje-Rood vond hierdoor onlangs al een sportdag plaats voor jeugd van Dynamo Jeugdwerk. De verenigingen kregen de sokken zaterdag uit handen van Hugo Gunneman, van de gelijknamige sportzaak. Hij draagt vanaf het prille idee alle zorg voor de hele logistiek van de actie, waarbij hij zich net als de anderen vrijwillig inzet. Meer informatie:

gunnemansports.nl/share-the-vibe.htm

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden