<p>Splinter Chabot is zondag 18 april te gast bij Literair Caf&eacute; Dommeldal. De zoon van Bart geeft dan een lezing.</p>

Splinter Chabot is zondag 18 april te gast bij Literair Café Dommeldal. De zoon van Bart geeft dan een lezing.

(Foto: )

Splinter Chabot te gast bij Literair Café Dommeldal

ONLINE - Tijdens een volgend online schrijversbezoek, georganiseerd door Literair Café Dommeldal, is Splinter Chabot te gast. Hij wordt die zondagmiddag, 18 april, geïnterviewd door Mark van der Linden.

ONLINE - Dit schrijversbezoek is een live webinar, dat je dus thuis vanachter je laptop kunt volgen. Op zondagmiddag 18 april, van 15.00 tot 16.00 uur, geeft Splinter Chabot een lezing. Na een korte pauze is er van 16.15 tot 17.00 uur uitgebreid de gelegenheid om via de chatfunctie van het webinarprogramma vragen te stellen aan de auteur, die direct beantwoord worden.

Splinter Chabot

Splinter Chabot is programmamaker en politiek expert maar ook een rasoptimist en allemansvriend. In 2020 verscheen zijn eerste boek ConfettiRegen over de vrijheid van het individu. Dit boek zal verfilmd worden door film- en documentairemaker Michiel van Erp. Daarnaast verschijnt Splinter regelmatig in diverse praatprogramma’s. Zo was hij sinds 2017 regelmatig tafelheer bij DWDD en meerdere malen te gast bij Jinek. Sinds april 2020 heeft Splinter een wekelijks radioprogramma op Radio 1 met Roos Moggré genaamd Proost! Met de liberale visie ‘Iedereen is kunstenaar!’ begon Splinter Chabot aan zijn studie Politicologie aan de UvA en was hij twee jaar bestuurder bij de Amsterdamse JOVD-afdeling.

Aanmelden voor de lezing kan via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten.. Een kaartje kost 10 euro, jongeren tot 18 jaar betalen 2,50 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden