<p>Onlangs werd de 3000e installatie geplaatst: bij familie Andriessen in Eindhoven. Rik Thijs, wethouder Klimaat & Energie, feliciteerde de familie. (Foto: Christ Clijsen).</p>

Onlangs werd de 3000e installatie geplaatst: bij familie Andriessen in Eindhoven. Rik Thijs, wethouder Klimaat & Energie, feliciteerde de familie. (Foto: Christ Clijsen).

3000e zonnepanelen- installatie geplaatst

EINDHOVEN - Steeds meer woningeigenaren kiezen voor zonnepanelen van De Groene Zone, het zonnepanelenproject van twaalf gemeenten in Zuidoost-Brabant. Onlangs werd de 3000e installatie geplaatst in Eindhoven. Rik Thijs, wethouder Klimaat & Energie, feliciteerde de familie Andriessen.

Met panelen van De Groene Zone leen je geld tegen een aantrekkelijke rente om zonnepanelen te leggen. Al vanaf de eerste maand heb je financieel voordeel: de aflossing van de lening is namelijk lager dan je huidige elektriciteitsrekening. Twaalf gemeenten in de regio, waaronder Eindhoven, namen het initiatief voor deze aantrekkelijke regeling. De familie Andriessen uit Eindhoven is op dit moment aan het verbouwen en zonnepanelen konden daarin niet ontbreken. “We zagen het bericht van De Groene Zone op Facebook en het sloot goed aan bij onze wensen. Het verduurzamen van onze woning is een groot onderdeel van de verbouwing. Nu de zonnepanelen op het dak en binnenkort ook spouwmuurisolatie.” Het doel van De Groene Zone is om zo veel mogelijk daken vol te leggen met zonnepanelen.

Wil je ook zonnepanelen van De Groene Zone? Meld je aan via www.degroenezone.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden