<p>De thema&#39;s die vrijdag 9 april onder andere besproken worden zijn climate change, inclusiviteit en diversiteit, economische ongelijkheid en digitale gezondheid.<br><br></p>

De thema's die vrijdag 9 april onder andere besproken worden zijn climate change, inclusiviteit en diversiteit, economische ongelijkheid en digitale gezondheid.

Op zoek naar verbinding voor ‘n duurzame toekomst

EINDHOVEN - De projectgroep SDG-Eindhoven houdt 9 april van 15.00 tot 17.00 uur de bijeenkomst ‘Op zoek naar verbinding voor een duurzame toekomst’. Dit is het vervolg van een eerdere bijeenkomst, waarin connectie werd gelegd tussen de verschillende bewonersinitiatieven die de stad Eindhoven rijk is.

Veel bewonersinitiatieven zijn in Eindhoven bezig met de SDG’s (de 17 duurzaamheidsdoelen), denk bijvoorbeeld aan het bestrijden van eenzaamheid, werk maken van de energietransitie of het tegengaan van ongelijkheid. Samen wordt impact gemaakt op veel verschillende terreinen. Daarom heeft de gemeente Eindhoven een overeenkomst met ruim 250 organisaties uit onze stad betreffende de SDG’s getekend. SDG-Eindhoven wil meer bewoners bij deze initiatieven betrekken zodat er een netwerk ontstaat om elkaar te versterken in het streven naar een duurzame toekomst. SDG-Eindhoven wil iedereen laten kennismaken met elkaar en de mogelijkheid geven om updates te geven over de duurzame ontwikkelingen en overige waardevolle inzet voor de samenleving.

In de Zoom-bijeenkomst zal een aantal bewonersinitiatieven laten zien waar zij zich mee bezig houden. Aanmelden: via deze link.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden