<p>POPEI, te vinden op Strijp-S, bestaat veertig jaar. De organisatie heeft jouw hulp nodig met het vieren van dat jubileum.</p>

POPEI, te vinden op Strijp-S, bestaat veertig jaar. De organisatie heeft jouw hulp nodig met het vieren van dat jubileum.

POPEI 40 jaar: beeld en herinneringen gezocht

EINDHOVEN - POPEI viert dit jaar het veertigjarig bestaan. Daarom is het Eindhovens popcentrum op zoek naar beeldmateriaal én herinneringen van u. Ben jij in de afgelopen veertig jaar bij POPEI geweest? Heb jij bij POPEI opgetreden, gerepeteerd, aan de bar gehangen, nieuwe mensen leren kennen of gave bands gezien? Of dit nu op de Zoutstraat was, of in de huidige locatie in het Klokgebouw: stuur het op!

In 1981 startte POPEI op de Zoutstraat met repetitieruimtes, een concertzaaltje en een studio. In 2008 verhuisde de organisatie naar het Klokgebouw met 17 repetitieruimtes, concertzaal en studio en is inmiddels uitgegroeid tot hét popcentrum voor Eindhoven en omgeving voor het ontdekken en ontwikkelen van (muzikaal) talent. Alles voor muzikanten onder één dak.

De organisatie heeft jouw hulp nodig met het vieren van hun jubileum. Heb je toffe foto’s, video’s, entreekaartjes, verhalen, herinnering en ander leuks? Stuur het toe naar mirjam@popei.nl en dan wordt het gedeeld zodat ook anderen hiervan kunnen genieten. Een beetje nostalgie kan geen kwaad, toch? Zijn de bestanden te groot om te sturen, mail dan ook gewoon, dan wordt er naar een oplossing gezocht.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden