<p>Op basisschool de Achtbaan had Lynn Leidstra ook de juiste oplossing gemaild: &lsquo;Welkom op Stedelijk College Eindhoven.&#39;&nbsp;</p>

Op basisschool de Achtbaan had Lynn Leidstra ook de juiste oplossing gemaild: ‘Welkom op Stedelijk College Eindhoven.' 

Puzzelende scholieren winnen ‘schoolhoodie’

EINDHOVEN - Vorige week werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de puzzelwedstrijd van het Stedelijk College Eindhoven. Veel leerlingen van groep 7 en 8 die de online open dag bezochten deden hieraan mee. Gewoon omdat puzzelen leuk is, maar ook om de te gekke schoolhoodie te winnen.

Op de Internationale School Eindhoven was Darya Mannani de gelukkige. Opleidingsdirecteur Erna Brummel van het Stedelijk College Eindhoven (locatie Henegouwenlaan) ging zelf op pad om Darya in haar klas te verrassen met de prijs. Het werd eerst muisstil in groep 8, maar nadat Darya door had dat ze gewonnen had, de hoodie had aangetrokken en alle andere leerlingen een leuke sporttas ontvingen, volgde er een luid applaus. 

Andere scholen

Op basisschool de Achtbaan had Lynn Leidstra ook de juiste oplossing gemaild: ‘Welkom op Stedelijk College Eindhoven.’ Samen met leerkracht Lida en Erna ging ze graag op de foto. Op basisschool De Ontmoeting waren maar liefst vier winnaars. Stan van Gerwen, Melinda Jegerings, Jasper Broekman en Nyima Sagna. Ze trokken meteen hun hoodies aan. Zeker in deze periode waarin al niet zoveel feestelijks gebeurt, zijn dit soort win acties lichtpuntjes voor leerlingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden