<p>De Frituurloop: weer eens wat anders.</p>

De Frituurloop: weer eens wat anders.

(Foto: Pixabay)

Frituurloop: wandelen en snacken in Eindhoven

EINDHOVEN - Op zaterdag 20 en zondag 21 maart wordt door ‘De Culinaire 4 Mijl’ de ‘Frituurloop’ in Eindhoven georganiseerd in samenwerking met vijf cafetaria’s. Dat betekent: snacken, drankje doen en al die calorieën eraf wandelen met een prachtig tochtje door de stad. Daarnaast krijg je bij elke cafetaria een quizronde en maak je kans op frituurprijzen, met als klapper een jaarvoorraad aan frikandellen.

Iedereen die houdt van een leuke wandeling en een lekkere snack kan meedoen aan de Frituurloop. Onder het motto #supportyourlocals is er een route uitgezet van ongeveer zes kilometer langs de beste cafetaria van Eindhoven om zo overal een steentje bij te dragen. Bij elke cafetaria kun je een andere snack halen en krijg je een formulier met quizvragen waarmee je verschillende prijzen kunt winnen. Met als hoofdprijs: een jaarvoorraad aan frikandellen. 

Informatie

De Frituurloop heeft beide dagen twee shifts. De eerste shift start om 12.00 uur en de tweede shift start om 15.00 uur. Opgeven kan via deze link. Vanwege de maatregelen omtrent corona is er momenteel een maximum van twee personen per aanmelding. ’Frituurloop’ vindt plaats in Eindhoven. Deelname kost 4 euro per deelnemer. Dit is inclusief quiz en korting op de snacks en drankjes.

Meer over het evenement op Facebook. Op 3 en 4 april kan ook deelgenomen worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden