Ronald Giphart vertelt


<p>Ronald Giphart.</p>

Ronald Giphart.

(Foto: Hasselblad H6D)

Ronald Giphart vertelt

Sinds de eerste lockdown hebben de bibliotheken in Nederland direct veel activiteiten verplaatst naar het internet. Omdat groepsbijeenkomsten nog steeds niet mogelijk zijn en Literair Café Dommeldal het publiek graag de literaire middagen wil blijven aanbieden, is er besloten om de schrijversbezoeken voorlopig online te organiseren. Na de eerste editie vindt er binnenkort weer een live schrijversbezoek plaats: met Ronald Giphart.

ONLINE - Dit schrijversbezoek is een live webinar, dat je dus thuis vanachter je laptop kunt volgen. Op zondagmiddag 7 februari, van 14.00 tot 15.00 uur, geeft Giphart een lezing. Na een korte pauze is er van 15.15 tot 16.00 uur uitgebreid de gelegenheid om via de chatfunctie van het webinarprogramma vragen te stellen aan de auteur, die direct beantwoord worden.

Aanmelden
Via bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten kun je je aanmelden. Het webinar is gratis te volgen voor de leden van het Literair Café Dommeldal, maar wel na aanmelding. Niet-leden die het webinar ook graag willen bijwonen, betalen 10 euro, jongeren tot 18 jaar: 2,50 euro) en dienen zich ook eerst aan te melden via de bovenstaande link. Het publiek ontvangt na het aanmelden op de website, voorafgaand aan ‘t live schrijversbezoek een e-mail waarmee men kan inloggen. Vervolgens kan het publiek meekijken en vragen stellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden