Culinaire wandeltocht: Lazy Sonnie Walk


<p>Op pad tijdens culinaire wandeltocht Lazy Sonnie Walk.</p>

Op pad tijdens culinaire wandeltocht Lazy Sonnie Walk.

(Foto: )

Culinaire wandeltocht: Lazy Sonnie Walk

La Sonnerie organiseerde eerder in deze tijden van corona twee culinaire wandeltochten. Nu Lazy Sonnie Afternoon de samenwerkingspartner is, krijgt deze wandeltocht naast een culinair- ook een muzikaal karakter. Zondag 24 januari staat de volgende editie op de planning.

SON EN BREUGEL - Er is een route uitgestippeld door de lommerrijke omgeving van Son en Breugel waarbij de Dommel een centraal karakter heeft. De route bevat een viertal stops. Daar wordt gegeten en gedronken, en ook muziek mag niet ontbreken. Deelnemers aan de Lazy Sonnie Walk hebben de mogelijkheid om tijdens de wandeling een muzikale puzzel op te lossen. Aanwijzingen zijn telkens bij de stops te vinden. Deze take and go’s zijn van 12.30 tot 16.30 uur bemand door bestuursleden van Lazy Sonnie Afternoon. Onder de goede inzenders wordt een dinerbon van La Sonnerie (voor twee personen) verloot.

Inschrijven kan via de website. De wandelroute wordt vervolgens toegezonden. Zo kunnen deelnemers zondag deze route oppakken en aan de wandeling beginnen, die zo’n 11,5 kilometer lang is. Kosten voor deze wandeling, inclusief stops, zijn 32,50 euro per persoon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden