Foto:

Inwonersplein gemeente beperkt open

De dienstverlening van gemeente Eindhoven is tijdelijk aangepast. De aanpassingen gelden per maandag 19 oktober en zijn nodig om te voldoen aan de coronamaatregelen. Het aantal bezoekers van het Inwonersplein is namelijk aan een maximum gebonden.

EINDHOVEN - Inwoners kunnen daarom niet binnenlopen met een vraag, zoals dat bij de gemeente vanuit de servicegedachte normaal wel mogelijk is. Voor elk bezoek aan het Inwonersplein moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 040. Online een afspraak maken is tijdelijk niet mogelijk. Voor het afhalen van een ID-bewijs of rijbewijs is een speciale balie geopend. Als uitzondering is hiervoor geen afspraak nodig. 

Op zaterdagochtend blijft het Inwonersplein open op afspraak, maar de openstelling op maandagavond vervalt voorlopig. Om het aantal bezoekers aan het Inwonersplein te minimaliseren, kunnen afspraken verschoven worden. Dit gebeurt in overleg met de inwoner. De gemeente roept inwoners op om alleen naar het Inwonersplein te komen als het noodzakelijk is. Inwoners wordt verzocht hun bezoek uit te stellen als dat kan én waar mogelijk zaken te regelen via: www.eindhoven.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden