<p>Indien de actie succesvol wordt dan gaat Quiet Eindhoven het VoorElkaartje ook voor andere &#39;kaartjes&#39; regelen. </p>

Indien de actie succesvol wordt dan gaat Quiet Eindhoven het VoorElkaartje ook voor andere 'kaartjes' regelen.

(Foto: Pixabay)

Quiet Eindhoven start museumactie VoorElkaartje

Quiet Eindhoven zet zich sinds eind 2019 belangeloos in voor mensen die in stille armoede leven in onze stad.

EINDHOVEN - De leden van Quiet krijgen af en toe leuke uitjes aangeboden van de sponsoren en supporters. Denk aan een keer wegdromen in het theater, met dierbaren uit eten, naar de kapper of een wedstrijd van PSV. Op deze manier wil Quiet Eindhoven de armoede in Eindhoven verzachten. Dit is ten tijde van COVID-19 lastiger dan normaal, want de organisaties die ons steunen maken ook zware tijden door. Daarom start Quiet Eindhoven, in samenwerking met vier Eindhovense Musea, de actie VoorElkaartje. De vier musea die aan de actie meedoen zijn Philips Museum, DAF-museum, preHistorisch Dorp en MU Hybrid Art House.

Vanzelfsprekend
Een bezoek aan een Eindhovens museum is voor velen vanzelfsprekend. Toch is het voor een grote groep Eindhovenaren slechts een plek waar ze hooguit een keer langs lopen. Door het kopen van het VoorElkaartje kunnen museumliefhebbers of andere betrokken Eindhovenaren niet alleen de mensen die leven in armoede steunen, maar ook de Eindhovense Musea. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Indien de actie succesvol wordt dan gaat Quiet Eindhoven het VoorElkaartje ook voor andere ‘kaartjes’ regelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden