<p>De online rondleiding start om 10.30 uur en duurt tot uiterlijk 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig, de rondleiding wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van Waterschap De Dommel. </p>

De online rondleiding start om 10.30 uur en duurt tot uiterlijk 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig, de rondleiding wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van Waterschap De Dommel.

(Foto: )

Online rondleiding over de rioolwaterzuivering

Waterschap De Dommel zendt dinsdag 13 oktober via Facebook-live een online rondleiding uit over de rioolwaterzuivering van Eindhoven. Duik jij in de wereld van het waterschap en volg jij de weg van ons water?

EINDHOVEN - Tijdens de rondleiding neemt de proces operator je mee op een digitale reis over de rioolwaterzuivering van Eindhoven, een van de grootste rioolwaterzuiveringsinstallaties van Nederland. Je ziet stap voor stap wat er allemaal moet gebeuren om ons vieze afvalwater schoon genoeg te maken zodat we het via de rivier de Dommel weer teruggeven aan de natuur.

Kijk met je klas
De rondleiding is voor alle geïnteresseerden online te volgen. Kijk ook gerust mee met de hele klas via het digibord. Omdat we vanwege de coronacrisis geen groepen mogen ontvangen op onze rioolwaterzuiveringen is deze online rondleiding ook een alternatief voor onze schoolexcursies.

De online rondleiding start om 10.30 uur en duurt tot uiterlijk 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig, de rondleiding wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van Waterschap De Dommel. Ook is het mogelijk om live vragen te stellen via de chatfunctie van de livestream.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden