De Kinderboekenweek is van 30 september tot en met 11 oktober. Kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/kinderboekenweek voor het volledige programma.
De Kinderboekenweek is van 30 september tot en met 11 oktober. Kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/kinderboekenweek voor het volledige programma. (Foto: )

Kinderboekenweek in bieb: 'En toen?'

Tijdens de Kinderboekenweek van 30 september tot en met 11 oktober gaat de bibliotheek terug in de tijd en verdwalen zij in verschillende werelden. Het thema luidt: ‘En toen?” In de bibliotheek is er van alles te beleven, maar ook online kun je op onderzoek uit.

EINDHOVEN - Ga je mee schatzoeken of maak je liever je eigen harnas? Leer schilderen volgens de traditionele Afrikaanse Ndebele techniek of kom samen in Minecraft een Middeleeuwse burcht of Romeinse stad ontwerpen. Proef de huisgemaakte dino-cakejes in het Bibliotheekcafé en bouw fantastische uitvindingen in de Makersplaats. Er zijn workshops voor kinderen van verschillende leeftijden tussen de 0 en 12 jaar.. Zo kun je de volgende dingen doen: leren ontwerpen in de videogame Minecraft, kijken naar Theater van Loet, leren handletteren en striptekenen. Of word voorgelezen in het Engels en Perzisch (met als thema geschiedenis).

Kinderen gratis lid
Wist je al dat kinderen tot 18 jaar gratis lid zijn van de bibliotheek? Gun je kind de leukste boeken en leg daarmee de basis voor een leven lang lezen en leren met plezier. De Kinderboekenweek is van 30 september tot en met 11 oktober. Kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/kinderboekenweek voor het volledige programma. Aanmelden vaak verplicht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden