<p>Een bezoek aan de supermarkt, het oudergesprek op school, op verjaardagsbezoek bij de buurman &ndash; het komt allemaal voorbij. </p>

Een bezoek aan de supermarkt, het oudergesprek op school, op verjaardagsbezoek bij de buurman – het komt allemaal voorbij.

(Foto: )

Aan de gang met de Nederlandse taal

De Nederlandse taal leren spreken door te doén, dat is het idee achter het Taalcafé. Voor iedereen die informeel wil oefenen met het spreken van de Nederlandse taal vindt er een wekelijks Taalcafé plaats in de bibliotheek.

EINDHOVEN - Naast de onlinevariant die tijdens corona ontstaan is, begint vanaf donderdag 3 september ook het fysieke café weer. In kleine groepjes van maximaal vijf personen en een vrijwilliger, wordt er gepraat over allerlei onderwerpen. Op een gezellige plek, zonder de druk van een lesprogramma. Een bezoek aan de supermarkt, het oudergesprek op school, op verjaardagsbezoek bij de buurman – het komt allemaal voorbij.

Rekening houdend met de RIVM richtlijnen en om er voor te zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen, is vooraf aanmelden verplicht. Het Taalcafé vindt elke donderdag van 10.30 tot 12.00 uur plaats in de Bibliotheek Eindhoven, De Witte Dame. Gratis toegang, aanmelden via: www.bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden