Foto:

Mensen ontmoeten met strijkdienst in Geldrop

Per september is de gemeente Geldrop-Mierlo, in samenwerking met Lev Geldrop-Mierlo en Senzer, gestart met een strijkdienst. Deze strijkdienst is een onderdeel van het Participatiehuis/Dorpsleerbedrijf. Het Participatiehuis/Dorpsleerbedrijf stimuleert mensen om andere mensen te ontmoeten en een maatschappelijke bijdrage te leveren. Zelfvertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel en sociale betrokkenheid worden zo gestimuleerd.

GELDROP - De strijkdienst gaat strijken voor mensen die het zelf niet meer kunnen en daar een WMO indicatie voor zouden krijgen. Om dit initiatief van de grond te krijgen, zoeken we iemand die de was wil gaan halen bij de mensen en deze weer terug te brengen. Ook zoeken wij mensen die het leuk vinden om in een gezellige sfeer met mensen te werken en ook een beetje te strijken.

Voor meer informatie en een keertje proefdraaien, kun je je contact opnemen met Hilde Hess van Steunpunt vrijwilligerswerk Geldrop & Mierlo. Zij is bereikbaar via: 06 41042264, E-mail: hilde.hess@levgroep.nl.. Kijk voor meer informatie op: www.voorelkaarinGeldrop-Mierlo.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden