<p pstyle="PlatteTxt">Stichting Buurkracht is geen onbekende in Nuenen: samen met de gemeente organiseert de stichting momenteel EnergyParty&rsquo;s en er zijn verschillende Buurkrachtteams actief.</p>

Stichting Buurkracht is geen onbekende in Nuenen: samen met de gemeente organiseert de stichting momenteel EnergyParty’s en er zijn verschillende Buurkrachtteams actief.

(Foto: )

Buurtkrachtteam: regel iets leuks in je buurt

In Nuenen, Gerwen en Nederwetten loopt de actie ‘Regel iets leuks in je buurt’ van Stichting Buurkracht. Via deze actie kunnen inwoners leuke dingen in de buurt regelen.

NUENEN - Denk aan een groenwandeling organiseren, een buurtpuzzel regelen of bijpraten met de buren onder het genot van een kopje koffie. Inwoners die de tijdens de actieperiode de handschoen oppakken, krijgen toepasselijke attenties cadeau. Voor wie de buurt wil opfleuren is nu het juiste moment. Met Burendag in aantocht, dit jaar op 26 september, vestigt Stichting Buurkracht alvast de aandacht op de kracht die buren hebben om hun buurten samen mooier, groener, veiliger, gezelliger en duurzamer te maken. 

Dat doet de stichting met bijzondere attenties voor de buurt, denk aan een groenexpert waarmee je op pad kunt gaan in je buurt, een echte buurtpuzzel of koffiemokken om samen een bakkie mee te doen. Hoe buren dit kunnen regelen staat op buurkracht.nl/iets-leuks-regelen-in-je-buurt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden