Een unieke hotspot met tien keukens en drie bars onder één dak! In Stijp-S heeft afgelopen week STR’EAT bars & kitchens de deuren geopend voor het publiek. Dagelijks zijn bezoekers er in het Veemgebouw welkom om te komen kijken, proeven en beleven.

In een robuuste industriële setting geniet je ’s ochtends van een cappuccino of smoothie met dagvers gebak of een lekker vers broodje. Of het nu voor een zakelijke ontmoeting is of om alleen te werken of te studeren, STR’EAT biedt een veelzijdige omgeving. Tijdens de lunch bereiden de verschillende keukens in de nieuwe foodhall heerlijke gerechten, terwijl het later op de dag dé plek wordt om te borrelen, te proosten of te genieten van een hapje op het terras met ruim 250 zitplaatsen binnen en ruim 200 op het gevelterras.

Van een snelle hap tot uitgebreid borrelen met speciaalbieren en cocktails, alles is mogelijk. Met het gebruik van glas en servies wordt duurzaamheid benadrukt.

Keur aan keukens

STR’EAT kent een keur aan keukens, van Italiaans tot Afrikaans, van Aziatische smaken tot streetfood. Alle keukens hebben een eigen identiteit en uitstraling, elk concept heeft zijn eigen menu en specialiteit. Negen keukens krijgen een vaste invulling en één keuken wordt ingericht met seizoenspecials, thema’s of biedt de mogelijkheid om bekende chefs uit te nodigen voor een bepaalde periode.

In de toekomst staan er diverse evenementen op het programma, waaronder speciaalbierproeverijen, foodthema-evenementen, proeverijen, demonstraties en live optredens.

streat.nu