Contact

Groot Eindhoven is een uitgave van Uitgeverij Van der Heijden B.V. en valt iedere woensdag/donderdag gratis op de deurmat in Eindhoven en Meerhoven. Een full color krant voorzien van het allerlaatste (gemeente-) nieuws uit Eindhoven en Meerhoven. Behalve nieuws leest u in de krant ook interessante verslagen, verenigingsnieuws en columns. 

Tips
Heeft u een tip of een leuk nieuwsfeit voor in Groot Eindhoven? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op via redactie@grooteindhoven.nl. 

Aanlevertijden en specificaties 
Alle teksten dienen voorzien te zijn van naam, adres en telefoonnummer. Anders kunnen ze niet geplaatst worden. Groot Eindhoven behoudt zich het recht voor om berichten te weigeren. Berichten en/of advertenties die door omstandigheden niet geplaatst zijn, geven geen recht op schadevergoeding. Beeldmateriaal en kopij dient vrij van rechten te worden aangeleverd. Eventuele verplichte naamsvermelding van de fotograaf of auteur dient bij aanlevering expliciet te worden vermeld. Bij verzuim komen kosten voor rekening van de aanbieder.

Inlevertijd kopij/redactie 
Maandag 10.00 uur, voor plaatsing in dezelfde week. redactie@grooteindhoven.nl / 06-83584001.

Inlevertijd advertenties
Dinsdag 10.00 uur, voor plaatsing in dezelfde week. Een andere aanlevertijd is na reservering mogelijk. adverteren@grooteindhoven.nl / 06-30292466.

Mediaspecificaties 
Wilt u onze mediaspecificaties ontvangen? Stuur dan een mail naar adverteren@grooteindhoven.nl  of bel naar 06-30292466.

v © Niets van de informatie op deze website / uit de edities die op deze website staan gepubliceerd, mag op enigerlei wijze worden verveelvoudigd en/of gebruikt worden, zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Neem hiervoor contact op via info@grooteindhoven.nl.