Dompel jezelf onder in alle aspecten van de verbinding tussen lichaam en geest. Congres-tival trakteert je zondag 26 mei op een interdisciplinair programma van kunst, wetenschap, filosofie en allerlei workshops.

Francine Oomen (van de Hoe Overleef ik boekenserie) gaat bijvoorbeeld in gesprek met psycholoog dr. Anne Marsman over trauma en heling. Of neurowetenschapper dr. Sadaf Soloukey ontmoet wereldkampioen experimentele dans en artistiek leider van EMOVES Andrey Grekhov over lichaamsbeleving.

Geniet van exposities en performances van onder anderen Monique Hendriks, Leonie Schepers en Lotte Hendrickx.

Doe mee met (urban) workshops zelfmeesterschap door Robbin Castillo, kom house dansen met Nkosi Matondo, probeer spoken word, leer hoe een arts of een filosoof eigenlijk nadenkt, en meer!

Een gloednieuwe manier om aandacht te hebben voor ons mentale en fysieke welzijn. Iedereen is welkom. Reserveer een kaartje voor de prijs die past bij je portemonnee. Sluit je aan voor een onvergetelijke dag van ontdekking en verbinding.

Congres-tival wordt zondag 26 mei van 11.30 tot 20.00 uur gehouden bij Area51 op Strijp-S. Kijk voor meer info en tickets op:

congres-tival.nl