• Alles

Veerkracht

donderdag 12 september 19:30 - 22:00 uur

De Sprong

Anne Berkers

Startdatum: donderdag 12 september 2019

Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Duur: 8 bijeenkomsten (12, 19 en 26 sept., 3 / 10 / 24 en 31 okt. en 7 nov. 2019)

Kosten: € 175,00, waarvan € 10,00 voor map en hand-outs

Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 5/12

Training Veerkracht

Haast, paniek, teleurstelling en stress? Kies voor minder piekeren en meer veerkracht. Met een sterke mix van mindfulness en cognitieve training geeft de training Veerkracht van Anne je energie, zelfvertrouwen en rust.

Wil je graag loskomen van onbewuste, automatische en ingesleten patronen? In de training Veerkracht leer je grenzen herkennen en aangeven en beter omgaan met vervelende gedachten, emoties en situaties. Op het lijf geschreven voor wie de stress weleens boven het hoofd groeit. Hoe zou je leven eruitzien zonder stress? Maak ruimte om te genieten van de dingen die ertoe dóen.

Je hoofd zit vol. Je kunt niet meer helder nadenken en je lijkt vast te lopen in steeds dezelfde situaties. Achteraf denk je: 'Ik had liever iets anders willen zeggen of doen.' Herkenbaar?

In de training werken we met ontspanningsoefeningen die zorgen voor balans tussen spanning en rust in je hoofd. Zo ontstaat er ruimte om bewuster aanwezig te zijn in situaties. De theorie die we in de training bespreken geeft je hiervoor handvatten. Je staat stil bij de oorsprong van je gedachten, emoties en handelen.

De thema's raken aan de dagelijkse praktijk en je leert hoe je ze in je leven kunt toepassen. Meer veerkracht, meer energie! Hoe zou je leven eruitzien zonder stress?

Maak ruimte om te genieten van de dingen die ertoe dóen.

Zie ook; www.anjoy-veerkracht.nl


deel deze activiteit

Locatie

De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling
Geldrop
10
5663ea


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden