• Alles

Popkoor Good Vibes! zoekt leden

maandag 11 februari 20:00 - 22:00 uur

Good Vibes! is een nieuw popkoor uit Nuenen met een eigen combo. Vanaf het begin van dit jaar wordt op maandagavonden enthousiast gerepeteerd. Good Vibes! heeft de ambitie om een gevarieerd repertoire van pop- en lichte muziek op te bouwen en zeker ook om op te gaan treden. Good Vibes! heeft een start gemaakt met nummers als Rolling in the Deep (Adèle), Angels (Robbie Williams), Leave a light on (Marble Sound), Family Tree (Venice) en Oceaan (Racoon). Oftewel Good Vibes!

Dit alles onder de professionele en zeker inspirerende leiding van Marjan Olivier.

Good Vibes! zou nog graag een aantal nieuwe leden verwelkomen, zowel mannen als vrouwen. Dus voel je je nog jong, heb je al zangervaring, heb je eerder bij een koor gezongen, of misschien ook niet, maar wil je graag in een koor met combo zingen? Je bent van harte welkom om de Good Vibes! met ons te komen delen! Kom gerust een keertje kijken op een repetitie om de sfeer te proeven!

Good Vibes! repeteert op de maandagen tussen 20.00 en 22.00 uur in Scarabee (naast sporthal de Hongerman, Mantelmeeuwlaan 10 te 5672 EA Nuenen

Het combo is nog op zoek naar een drummer.

Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met:

Regi Koelink op 06 24 73 96 44 of Wim van den Bergh op 06 20 53 65 81


deel deze activiteit

Locatie

Scarabee
Eindhoven
Mantelmeeuwlaan 10
5672ea


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden